<<  <  Februar 2025  >  >>
 po  to  sr  če  pe  so  ne 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
2425262728  
od : do 23:59

Pravila poslovanja

SPLOŠNI POGOJI

Splošni pogoji siptv.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

Kupec je lahko fizična ali pravna oseba, upoštevajoč podatke posredovane ob registraciji in oddaji naročila. siptv.si in fizične osebe medsebojne obveznosti pri nakupih preko siptv.si urejajo s temi splošnimi pogoji. Fizična oseba je izključno tisti uporabnik, ki pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti. Za kupce, ki so fizične osebe po tem odstavku veljajo določila zakona o varstvu potrošnikov. siptv.si in pravne ter fizične osebe, ki opravljajo pridobitno dejavnost, medsebojne obveznosti pri nakupih preko siptv.si urejajo s sprejemom pogojev ob naročilu na strani siptv.si. 

NAROČANJE

Siptv sprejeta naročila obravnava kot nepreklicna. Kupec lahko brez dodatnih obveznosti naročilo prekliče v času od izdaje naročila do prejema elektronskega obvestila, da je naročilo potrjeno.

IZVEDBA ALI ZAVRNITEV NAROČILA

Siptv bo z aktivnostmi potrebnimi za izvedbo sprejetih naročil pričela v najkrajšem možnem času. O začetku izvedbe vašega naročila vas bomo obvestili s sporočilom na vaš elektronski naslov.Siptv lahko naročilo za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji ne more izvesti, zavrne.

VRAČILO BLAGA

Fizične osebe lahko na siptv.si kupljene izdelke vrnejo v roku 15 dni po prejemu na sedež podjetja ali nas o tej želji pisno obvestijo najkasneje v roku 15 dni po prejemu blaga in sicer na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. V slednjem primeru mora kupec najkasneje v naslednjih 15 dneh blago nepoškodovano tudi vrniti na naš naslov.
Izdelki naj bodo nerabljeni, nepoškodovani ter v originalni embalaži. Vračilu obvezno priložite kopijo računa. Kupnino vam bomo v roku 15 dni vrnili na vaš račun (le tega morate ob vračilu navesti).

Stroški, ki bremenijo potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, so neposreden stroški vračila blaga ter v primeru, da so izdelki rabljeni, poškodovani ali brez originalne embalaže, tudi ustrezna odškodnina, katera bo z zapisnikom ocenjena ob vračilu blaga.

V primeru kadar naročilo izvede pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost, zanjo določila tega poglavja ne veljajo. Vaše zahtevke za vračilo blaga bomo v teh primerih obravnavali individualno in pri tem v največji možni meri upoštevali vse razloge in okoliščine ter možnosti, ki nam jih zagotavljajo naši dobavitelji.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Ponudnik spletnih storitev siptv.si se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik spletnih storitev siptv.si bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

KOMUNIKACIJA Z UPORABNIKI

Ponudnik spletnih storitev siptv.si bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje.

Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:

  • - pošiljatelj bo jasno razviden,
  • - jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
  • - akcijski pogoji in sodelovanja v akcijah bodo izrecno določena, kakor tudi druge marketinške aktivnosti podjetja,
  • - jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
  • - željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik spletnih storitev siptv.si dosledno upošteval.